Cabinet Medical Particular de Acupunctura
Tratatamente naturiste, laser, clasic, cabinet, consultatie, consult, programari

 - Programari

       - Mobil : 0727 43 80 89

       - E-Mail: cabinetorl@yahoo.com

       - Luni - Vineri - numai cu programare

 - Adresa: Bucuresti, Calea Mosilor 245-249, Bl. 49, Sc. 1, Et. 3, Ap 8, Interfon C008

::-:: Prima pagina - Sitemap ::-::

Serviciile oferite in
cabinetul nostru de acupunctura

Acupunctura generala
Acupunctura cosmetica (lifting facial nechirurgical)
Tratamentul stresului prin acupunctura (stressmanagement)
Tratamentul anti-aging prin acupunctura

Tratatamente laser, clasic, cabinet, consultatie, consult, programari

Acupunctura cosmetica

(lifting facial nechirurgical)

     Acupunctura cosmetica, estetica este o metoda terapeutica nechirurgicala a semnelor de imbatranire a tenului, conform principiilor Medicinei Traditionale Chineze (MTC) care se bazeaza pe ameliorarea proceselor de imbatranire, atat a tenului cat si al intregului organism.

     Se adreseaza acelora care doresc mentinerea unei infatisari normale in ciuda anilor ce trec.

     Aceasta terapie, rezervata pina de curand doar elitelor din cauza preturilor extrem de ridicate ,a inceput sa trezeasca tot mai mult interes pe plan mondial, ca in prezent sa poata fi accesibila si in tara noastra la un pret rezonabil.

     Deoarece multe meridiane energetice incep sau se termina la fata, aceasta parte a corpului arata semnele unor modificari fiziologice sau patologice din intregul organism.

     Aparitia ridurilor dupa o anumita varsta este normala, dar unele persoane prezinta semnele unui proces de imbatranire prematura ( riduri superficiale si profunde ,cearcane pronuntate in jurul ochilor, pungi sub ochi, pielea fetei cazuta ,barbie dubla, riduri pronuntate in jurul gatului, la nivelul decolteului ).

     Acupunctura este o metoda prin care se pot reduce ridurile superficiale si celalalte semne existente si poate ajuta la prevenirea si intarzierea imbatranirii tenului, imbunatatirea tonusului muscular al fetei, iar prin ameliorarea hranirii pielii, prin cresterea productiei de colagen, poate da fetei un aspect mai sanatos, mai luminos.

     Acupunctura cosmetica, estetica este o alternativa naturala la celelalte proceduri de intinerire si infrumusetare, (prin injectarea unor substante, metode chirurgicale,etc) ,deoarece utilizeaza doar energia proprie organismului.

     Procedurile utilizate produc in afara efectului cosmetic si reechilibrarea energetica al organismului cu efectele benefice deja cunoscute.

     Fiecare organism reactioneaza diferit, de aceea la prima consultatie se stabileste o conduita terapeutica individualizata pentru fiecare pacient, in functie de stilul de viata, varsta, afectiunile cronice existente.

     In cabinetul nostru, Acupunctura se practica numai cu ace sterile de unica folosinta si in conditii igienice deosebite de catre un medic specializat in acest domeniu, cu atestat din partea Ministerului Sanatatii.

     Cei care aleg aceasta metoda terapeutica, se vor prezenta initial la o consultatie de ,specialitate, unde medicul acupunctor va decide dupa o explorare amanuntita a starii energetice a organismului (examen clinic complet, examenul pulsurilor, limbii, irisului, masuratori electrice la nivelul meridianelor de acupunctura, masurarea temperaturii corpului in anumite zone cu temometu de contact digital, aprecierea gradului de receptivitate la acupunctura), daca starea D-voastra poate fi tratata prin acupunctura.

     Dupa aceasta consultatie se va stabili conduita terapeutica de urmat (cite sedinte, cite cicluri de tatament ,ce masuri igieno-dietetice sunt necesare)

    NOTA

  Va rugam sa veniti la consultatie si tratamente pe cat este posibil nemachiata.
  Machiajul ocular este permis.
  Daca doriti sa va spalati fata, va rugam sa veniti cu 5 minute in avans.
  Un demachiant usor este disponibil daca nu doriti sa folositi demachiantul personal.

     Multumim

 DR. FOTESCU OTTO

 medic primar ORL competenta

 Acupunctura si Laserterapie

 Informatii tel 0727 43 80 89 site www.orl-naturist-laser.ro/acupunctura.htm

       - Mobil : 0727 43 80 89

       - Fix : 0212 111 578

       - E-Mail: cabinetorl@yahoo.com

       - Luni - Vineri - numai cu programare (programarile se fac numai intre orele 10.00-17.00 )

 - Adresa: Bucuresti, Calea Mosilor 245-249, Bl. 49, Sc. 1, Et. 3, Ap 8, Interfon C008

Inapoi la inceput
Apartamente noi pe malul lacului Herastrau, zona parcului Bordei| Cazare Vile Costinesti Briza Marii | Cazare Vile Sinaia - Holiday Houses