Cabinet Medical Particular de Acupunctura Dr. Fotescu Otto
Tratatamente naturiste, laser, clasic, cabinet, consultatie, consult, programari

 - Programari

       - Mobil : 0727 43 80 89

       - E-Mail: cabinetorl@yahoo.com

       - Luni - Vineri - numai cu programare

 - Adresa: Bucuresti, Calea Mosilor 245-249, Bl. 49, Sc. 1, Et. 3, Ap 8, Interfon C008

::-:: Prima pagina - Sitemap ::-::

Serviciile oferite in
cabinetul nostru de acupunctura

Acupunctura generala
Acupunctura cosmetica (lifting facial nechirurgical)
Tratamentul stresului prin acupunctura (stressmanagement)
Tratamentul anti-aging prin acupunctura

Tratatamente laser, clasic, cabinet, consultatie, consult, programari

EJACULARE PRECOCE-TRATAMENT PRIN ACUPUNCTURA

    Eacularea precoce nu este definita de durata actului sexual dupa ceas ci de catre dorinta de satisfacere a ambilor parteneri.
     Ejacularea precoce este una care are loc inainte de a fi dorit, uneori apare ca urmare a unei minime stimulari sexuale chiar de la inceputul preludiului.
     De cele mai multe ori ejacularea precoce apare la scurta vreme dupa penetrare, inainte ca satisfactia sexuala reciproca sa poata fi atinsa, ca rezultat ea determina rusine si jena pentru barbat si frustrare si nemultumire pentru ambii parteneri.
     Multi barbati prezinta ejaculare precoce din timp in timp,dar pentru unii este o problema recurenta. Statistica arata ca ejacularea precoce este cea mai frecventa disfunctie sexuala a sexului masculin, care afecteaza pana la 30% din barbatii de toate varstele. Este cel mai frecvent in randul tinerilor fara experienta sexuala, dar poate aparea in in orice moment al vietii. Cei mai multi barbati cu ejaculare prematura sunt perfect sanatosi, insa altii pot prezenta tulburari psihice minore, afectiuni medicale ca diabetul zaharat sau probleme urologice cum ar fi prostatitele.
     Cu sau fara probleme asociate, ejacularea precoce poate fi tratata !!
     Medicina traditionala chineza si Acupunctura ofera o alternativa naturala fara medicamente, utilizand doar energiile proprii ale corpului pentru a ajuta oamenii cu aceasta tulburare.
     In cabinetul nostru, Acupunctura se practica numai cu ace sterile de unica folosinta si in conditii igienice deosebite de catre un medic specializat in acest domeniu, cu atestat din partea Ministerului Sanatatii.
     Cei care aleg aceasta metoda terapeutica, se vor prezenta initial la o consultatie de, specialitate, unde medicul acupunctor va decide dupa o explorare amanuntita a starii energetice a organismului (examen clinic complet, examenul pulsurilor, limbii, irisului, masuratori electrice la nivelul meridianelor de acupunctura, masurarea temperaturii corpului in anumite zone cu temometu de contact digital, aprecierea gradului de receptivitate la acupunctura), daca starea D-voastra poate fi tratata prin acupunctura.
     Dupa aceasta consultatie se va stabili conduita terapeutica de urmat (cite sedinte, cite cicluri de tratament ,ce masuri igieno-dietetice sunt necesare).

 DR. FOTESCU OTTO

 medic primar ORL competenta

 Acupunctura si Laserterapie

 Informatii tel 0727 43 80 89 site www.orl-naturist-laser.ro/acupunctura.htm

       - Mobil : 0727 43 80 89

       - Fix : 0212 111 578

       - E-Mail: cabinetorl@yahoo.com

       - Luni - Vineri - numai cu programare (programarile se fac numai intre orele 10.00-17.00 )

 - Adresa: Bucuresti, Calea Mosilor 245-249, Bl. 49, Sc. 1, Et. 3, Ap 8, Interfon C008

Inapoi la inceput
Apartamente noi pe malul lacului Herastrau, zona parcului Bordei| Cazare Vile Costinesti Briza Marii | Cazare Vile Sinaia - Holiday Houses
Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti